12. augusta 2017

Bábika s temným tajomstvom

Debbie Merrick sa v júli 2017 vybrala do starinárskeho obchodu, kde sa jej zapáčili tri bábiky, ktoré kúpila len za 5 libier. Netušila však, že jedna z nich spôsobí jej rodine viacero nadprirodzených problémov. Čínska bábika vo svadobných šatách je totiž podľa Debbie posadnutá zlou bytosťou a žije svojím vlastným zlomyseľným životom.

Krátko na to, čo žena domov doniesla zakúpené bábiky, sa v dome začali diať nevysvetliteľné veci. Asi o týždeň po tom, čo bola bábika umiestnená v izbe, sa Cameron, manžel Debbie, jedného rána zobudil a zistil, že má na nohách mnoho malých škrabancov. Spočiatku si myslel, že sú to škrabance od mačky, avšak rodina žiadnu mačku doma nemá. Rany boli opuchnuté a tak trocha to vyzeralo, ako keby ich spôsobili maličké ruky zlovestnej bábiky. Debbie novinárom zdelila, že v miestnostiach, v ktorých sa bábika práve nachádza, sa často dramaticky mení teplota, čo už viackrát spôsobilo, že sa spustil protipožiarny alarm. Žene sa tiež často snívalo, že sa hračka po podlahe samovoľne pohybuje a niekedy v noci taktiež počuje zvuky, ako keby niekto chodil po chodbe. Keď však ide skontrolovať svoju dcéru Holly, ktorá by mohla byť hore, vždy ju nájde spať hlbokým spánkom vo svojej posteli.

Zatiaľ čo Cameron ostáva skeptickým a snaží sa vysvetliť tieto javy nejakým racionálnym spôsobom, Debbie ostáva v presvedčení, že v hračke sídli nejaká zla sila. Keď bábiku ukázala svojej psychicky citlivej priateľke, tá sa okamžite zľakla a tvrdila, že "v sebe niečo má". Debbie sa po čase hračky už tak bála, že ju umiestnila do záhradnej šopy do krabice s viacerými inými vecami. Na druhý deň potom krabicu skontrolovala a na svoje zdesenie zistila, že bábika zmenila polohu a náhrdelník na jej krku, ktorý bol dokonca viackrát omotaný, bol odrazu dole. To bolo na ňu už veľa a odvtedy sa k bábike Debbie už odmietla priblížiť. Rozhodla sa, že ju dá na predaj na Ebay, kde sa jej ju 20. júla podarilo predať za neuveriteľných 866 libier. Debbie sa spolu s Cameronom objavili aj v britskom programe This Morning, kde vyrozprávali svoj neobvyklý príbeh pred kamerami.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára