6. januára 2018

Incident Harryho Turnera

V septembri 1979 sa kamionista Harry Turner zobudil vo svojom nákladiaku, ktorý stál zaparkovaný na parkovisku. Problém však bol v tom, že si o svojej predchádzajúcej ceste nič nepamätal. Vedľa seba si odrazu všimol svoju zbraň a prázdne nábojnice, čo značilo, že vypálil všetkých osem nábojov. Muž sa potom snažil rozpamätať sa na to, čo sa mu vlastne prihodilo.

Turner si spomenul, že cestoval po ceste z Winchesteru do Fredericksburgu vo Virgínii. Keď bol so svojím nákladiakom na ceste sám, naproti mu odrazu prišlo jasné svetlo, ktoré celé vozidlo pohltilo. V tom momente taktiež Turner stratil celkovú kontrolu nad kamiónom a zvažoval, čo spraviť. Dvere na jeho strane sa však bez varovania otvorili a muž na svojom ramene pocítil nepríjemný tlak či akúsi násilnú neznámu silu. Pripadalo mu, ako keby sa ho niekto snažil zatlačiť do sedadla, aby sa nemohol pohnúť. V tom momente Turner jednal impulzívne a na neviditeľného násilníka vypálil všetkých osem rán zo svojej zbrane. Tlak na jeho tele povolil, avšak muž pod vplyvom strachu a zmätku upadol do bezvedomia.

V ďalšom momente sa Turner zobudil na parkovisku pri nejakom sklade. Jeho hodinky ukazovali, že je niečo po jedenástej večer, avšak hodiny na stene budovy oznamovali tri hodiny ráno. Prehliadka kamiónu taktiež priniesla zvláštne zistenie. Aj na priek tomu, že Turner urazil už 80 míľ, počítadlo v kamióne ukazovalo len niečo okolo 17. Týmto incidentom sa však ešte podivné veci nekončili. Krátko po nevysvetliteľnej príhode raz ležal Turner vo svojej izbe a pozeral sa na strop, keď si odrazu uvedomil, že sa pozerá priamo cez strop. Zbadal totiž nočnú oblohu plnú hviezd, čo si nevedel nijak vysvetliť. Onedlho na to sa taktiež raz v noci pozrel na svoju ženu, ktorá spala vedľa neho, a zbadal jej kostru a orgány, ako keby mal "röntgenový zrak". Turner začínal byť presvedčený, že jeho nové schopnosti nejak súvisia s podivnou príhodou na diaľnici.


Postupom času sa mu začali vybavovať ďalšie spomienky a detaily. Jedného dňa totiž zistil, že má znalosti o hviezdnom usporiadaní Alfa Centauri. Toto usporiadanie pritom tiež spomínalo viacero obetí mimozemských únosov, ktoré vraj prišli do kontaktu s bytosťami práve z oblasti týchto hviezd. Turner krátko na to autoritám tvrdil, že verí, že sa v ten večer so svojím kamiónom dostal do nejakého interdimenzionálneho portálu, kde sa stretol s bytosťami, ktoré nazýval "ultra-terrestrials". Neskôr sa však jeho správanie zmenilo a začal byť utiahnutý, trpiac dokonca samovražednými myšlienkami. Ľavá strana jeho tela, kde sa ho neznáma sila dotkla, ostala čiastočne paralyzovaná.  Keď sa Turner dokonca niekedy priblížil k zvieratám, správali sa vraj neobvykle a agresívne. Zistil taktiež, že má chuť na banány, kokosy či jelenie mäso - veci, ktoré nikdy nepreferoval. Okrem novín začal čítať odborné časopisy, ktoré vraj "musel čítať dvakrát - raz pre seba a raz pre nich". Myslel si totiž, že "oni" využívajú jeho ľavé oko, aby sa o našom svete dozvedeli čo najviac informácií.

Turner sa vraj ešte dvakrát stretol s mimozemšťanmi, o čom však viac detailov neexistuje. Povedali mu však, že nám chcú pomôcť, avšak veci na svete zašli už priďaleko a koniec je blízko. Mnohí však takýmto tvrdeniam nechceli uveriť a Turnerov prípad zamietali. Dnes je už Turner zosnulý a o tomto podivnom príbehu veľa detailnejších informácií nie je, čo je zvláštne, keďže šlo o verejne diskutovaný prípad. Snažila sa snáď vláda zatajiť viac informácií, pretože sa Turner stretol s mimozemskými bytosťami? Alebo sa naozaj portálom dostal do inej dimenzie, čo mu spôsobilo viac ujmy ako poznatkov?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára